Keski-Suomen Vasemmiston kevätpiirikokous Jämsässä 27.4.

Tervetuloa Keski-Suomen Vasemmiston kevätpiirikokoukseen Jämsään lauantaina 27.4. klo 11 alkaen. Kokouspaikkana on Jämsän Gasthaus (Asemakatu 2). Valtakirjojen tarkistus alkaa klo 10.30. Piirikokouksessa voit tavata myös Keski-Suomen Vasemmiston uuden kansanedustajan Juho Kauton.

Keski-Suomen Vasemmiston puolueosastot voivat valtuuttaa kokoukseen yhden kokousedustajan alkavaa kymmentä jäsentä kohden. Kunnallisjärjestöt voivat valtuuttaa yhden kokousedustajan jäsenmäärästä riippumatta. Puolueosastojen edustajille on lähetetty postitse kutsu ja valtakirja. Jos kutsu ei ole tullut perille, ota yhteys toiminnanjohtaja Aaron Kalliseen (aaron [dot] kallinen [at] vasemmistoliitto [dot] fi, puh. 044 206 3332). Voit myös ladata tästä valtakirjan ja tulostaa sen: http://keski-suomi.vasemmisto.fi/wp-content/uploads/2019/04/Osaston-valtakirja.doc

Kaikki Keski-Suomen Vasemmiston jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraajiksi kokoukseen.

Kokouksessa käsitellään edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus, käydään keskustelu eduskuntavaaleista ja eurovaaleista ja muusta poliittisesta tilanteesta.