Tule mukaan Vasemmistoristeilylle

Tule mukaan koko perheen vasemmistoristeilylle Silja Europa -laivalle 18.-19.8.

Vasemmistoristeilyllä tapaat Vasemmiston kansanedustajia, meppiä ja puoluejohtoa, vasemmistolaisen ay-liikkeen johtoa, osallistut seminaareihin, laulat karaokea ja työväenlauluja yhdessä, näet huippuesiintyjiä, nautit lastenohjelmasta. Ja tietenkin: näet tuttuja ja tapaat uusia ystäviä monipuolisen viikonlopun aikana.

Matka alkaa Länsiterminaalista lauantaina 18. elokuuta, Tallinnassa on mahdollisuus maissa käyntiin sunnuntaina klo 8-12. Paluu Helsinkiin sunnuntaina 19.8. klo 16. Helsinkiin järjestetään bussikuljetukset myös Keski-Suomesta Äänekoskelta Jyväskylän kautta. Katso lisätietoa varauksesta täältä. Risteilyn ohjelmasta ja kuljetuksista tietoa Matkavekan sivuilla.

Mukana risteilyllä Kansan Uutiset, KSL, Vasemmistonaiset, Vasemmistonuoret, Eläkeläiset, Pinskut ja muut yhteistyökumppanit.

Ympäristötietoa

Tallink Silja on sitoutunut kestävän kehityksen edistämiseen laivoilla. Se on mm. saanut ensimmäisenä laivayhtiönä maailmassa MSC-sertifikaatin. Yhtiö on myös WWF:n yhteistyökumppani. Yhteistyön tavoitteena on kehittää laivojen ympäristövastuullisuutta ja kertoa asiakkaille Itämeren suojelun tärkeydestä sekä ylläpitää henkilöstön ympäristötietoisuutta.

Lue lisää: Tallink Siljan sitoumuksista sekä yhteistyö- ja ilmastokumppaneista (lataa pdf)

Lue lisää: Tallink-konserni on WWF:n pääyhteistyökumppani 

Lisätietoa:
Toiminnanjohtaja Aaron Kallinen
Puh. 044 206 3332
aaron [dot] kallinen [at] vasemmistoliitto [dot] fi